Les Psicoteràpies i les sessions de Coaching en línia, es van consolidant dia rere dia, amb els avanços tecnològics. No obstant això, ja des dels seus inicis, ha demostrat ser una alternativa, totalment valida i eficaç.

La psicoteràpia i el coaching en línia, funcionen exactament igual que una sessió presencial. El psicòleg i el pacient, pacten amb anterioritat una sessió i es reuneixen el dia i l'hora concertada a través de Skype o videotrucada. Les sessions tenen una durada aproximada d'una hora, en la qual s'identifiquen i tracten els problemes i inquietuds de la persona. En alguns casos, s'establiran també tasques per a realitzar entre les sessions, així com un seguiment per e-mail si fos necessari.

El psicòleg i el pacient, estaran junts al mateix temps i en el mateix espai virtual. D'aquesta manera, el terapeuta podrà valorar tots els detalls que formen part del procés terapèutic, igual que succeeix en una psicoteràpia clàssica, com les paraules pronunciades, els silencis, les expressions facials, les pauses, el respecte pels horaris...

El pagament es realitza de manera còmoda mitjançant targeta de crèdit, bizum o transferència bancària. Fàcil, segur i ràpid. A més, aquesta opció permet abaratir el preu de les sessions, sense perdre eficàcia terapèutica.

QUÈ NECESSITO PER A REALITZAR UNA SESSIÓ EN LÍNIA?

És molt senzill: només necessites un dispositiu amb accés a Internet en el qual hi hagi instal·lada l'aplicació Skype. Això ens permet poder veure'ns i parlar des de l'ordinador, el telèfon mòbil o des de la Tauleta. Les sessions es realitzen sempre mitjançant videoconferència. No obstant això, quan ja ens coneixem, i per circumstàncies especials, podem realitzar la sessió en algunes ocasions, únicament per veu.

Llavors, si desitges tenir accés a un servei o consulta en línia, has de ser major d'edat, tenir un compte a Skype i una bona connexió a internet.

No es realitzarà cap mena d'orientació psicològica en línia a menors sense el consentiment de tots dos pares.

Qualsevol pacient que realitzi psicoteràpia clàssica a la nostra consulta, pot si així ho desitja, optar pels nostres serveis en línia, sigui de manera puntual, alternativa o periòdica, d'acord amb les seves necessitats. Per exemple, en casos de viatges per a no interrompre el tractament, en processos de grip, en període de vacances, en dificultats puntuals de temps...

AVANTATGES DE LES SESSIONS EN LÍNIA:

El suport professional en línia, compta amb una sèrie d'avantatges respecte a la teràpia i al coaching convencional (presencial).

  • SENSE DESPLAÇAMENTS. Evites els costos i el temps de desplaçar-te a una consulta.
  • COMODITAT. Pots realitzar la sessió amb major intimitat i tranquil·litat des de casa teva.
  • HORARIS FLEXIBLES. S'adapta a les teves circumstàncies personals, sigui per qüestió de treball o estudis.
  • VIATGES. Et permet seguir amb les sessions, sense importar el lloc on siguis.
  • RESIDÈNCIA. Si vius en una ciutat allunyada o a l'estranger, et pot ser difícil accedir a serveis professionals adequats i en el teu idioma. El servei de teràpia psicològica i coaching en línia, s'adapta a tu.
  • TIMIDESA i RETRAÏMENT. Les sessions en línia et poden facilitar les primeres sessions. En qualsevol cas, no tinguis cap dubte que ja en la primera sessió, establirem un bon nivell d'empatia.
  • ANONIMAT I CONFIDENCIALITAT. Es garanteix l'anonimat i la confidencialitat, de la mateixa manera que en les sessions presencials, i s'afegeix un plus de seguretat quant al maneig de la informació a través del compliment de la Llei de Protecció de Dades.
  • MENOR COST ECONÒMIC. L'opció de les sessions de psicoteràpia i coaching en línia, permet abaratir el cost de les sessions.

Per a aquelles persones que tenen un dubte puntual, els brindem l'oportunitat de poder aclarir-lo a través de correu electrònic, rebent la resposta en un termini màxim de 48 hores.