About


Des de fa més de vint-i-cinc anys porto a terme amb passió i dedicació la meva professió de psicòloga clínica i industrial. Dins de l'àmbit clínic, durant tot aquest temps en el qual he aconseguit una àmplia experiència professional, he tingut la possibilitat d'ajudar a persones amb gairebé tota mena de problemes, símptomes o circumstàncies, que normalment condueixen a la consulta d'un psicòleg. 

La meva curiositat i més endavant el meu amor per la psicologia, recordo que es va iniciar molt aviat, quan vaig començar a llegir a Erich Fromm i poc després a Sigmund Freud. Més tard, vaig descobrir en mi, l'empatia pels conflictes i les necessitats dels altres, l'interès per la condició humana i vaig prendre consciència de la vida interior. Finalment, el focus d'atracció es va convertir en passió i avui dia i des de fa molts anys, la psicologia forma part de la meva vida diària, és la meva activitat professional.

Vaig obtenir la meva Llicenciatura en Psicologia per la Universitat de Barcelona i estic inscrita en el Col-legi Oficial de Psicologia de Catalunya amb el núm. 4510.

Crec que una escola de psicologia no pot respondre a totes les necessitats d'un pacient (psicoafectives, cognitives, emocionals, afectives, ...) i que no és tasca del pacient adaptar-se a la teràpia que el psicòleg ha triat, però que el psicòleg ha d'ajustar-se a les necessitats del seu pacient. És per això, que m'agrada utilitzar un enfoc integrador, eclèctic: usar l'eina adequada en el moment adequat. Aquestes eines han de ser personalitzades i adaptades de manera coherent, d'acord amb el perfil psicològic i la personalitat de cadascun. I, una vegada realitzat l'aclariment sobre l'elaboració dels meus programes terapèutics, haig de manifestar que majoritàriament realitzo Psicoteràpia Cognitiva Conductual.

En el desenvolupament de la meva professió, amb freqüència puc apreciar com moltes persones que desitgen i necessiten un canvi en la seva vida, no disposen de la capacitat o els recursos personals necessaris per a dur-lo a terme. Es plantegen el canvi però no aconsegueixen els objectius. És evident, que necessiten un professional que els ajudi a aclarir i identificar els passos a seguir, per a conduir-los a l'èxit. A partir d'aquest enfoc, vaig decidir ampliar la meva formació amb un Màster en Coaching.

Al llarg de tots aquests anys, he anat ampliant la meva formació en funció de les àrees en les quals he treballat. De forma especial, en psicologia Clínica, psicologia de les Organitzacions i del Treball, Recursos Humans i Adopcions. Alguns dels cursos realitzats en l'àrea de Barcelona, han estat: Formació en Teràpia Breu, PNL (Programació Neurolingüística), Adopció Nacional, Adopció Internacional, Selecció de Personal, Consultor en Recursos Humans i Desenvolupament del Talent, Tècniques de Negociació, Motivació i Lideratge, Expert en Selecció de Persones i Lideratge d'Equips...

Actualment treballo en la meva consulta privada a Granollers, Vic i Barcelona.

No obstant això, al marge de la meva experiència professional i de la meva formació acadèmica, resumida en l'apartat anterior, crec que és molt important que el pacient trobi un terapeuta amb el qual se senti còmode i segur. No dubtis en posar-te en contacte amb mi si tens alguna pregunta o desitges tenir un petit canvi d'impressions previ a l'inici d'un treball o simplement si desitges concertar una consulta inicial.